
Εύκολο, αφράτο, γευστικό Ρολό παντεσπάνι με μαρμελάδα!
Ριχνουμε 100 γρ ζαχαρη σε 2 δοσεις!
Χτυπαμε 5 κροκους 2 λεπτα!
Ριχνουμε.σε 2 δοσεις 1 φλυντζανακι του καφε σπορελαιο!
Ριχνουμε το μιγμα κροκων στην.μαρεγκα και ανακατευουμε με μαριζ απαλα!
Τελος.προσθετουμε 125 γρ αλευρι,1 βανιλια,1 φακελακι μπεικιν παουντερ κοσκινισμενα και ανακατευουμε πολυ απαλα!
Βαζουμε λαδοκολα στο ταψι φουρνου και ριχνουμε το μιγμα μεσα!
Το ισιωνουμε!
Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε 5 ασπράδια με μια πρεζα αλατι σε σφιχτη μαρεγκα!Ριχνουμε 100 γρ ζαχαρη σε 2 δοσεις!
Χτυπαμε 5 κροκους 2 λεπτα!
Ριχνουμε.σε 2 δοσεις 1 φλυντζανακι του καφε σπορελαιο!
Ριχνουμε το μιγμα κροκων στην.μαρεγκα και ανακατευουμε με μαριζ απαλα!
Τελος.προσθετουμε 125 γρ αλευρι,1 βανιλια,1 φακελακι μπεικιν παουντερ κοσκινισμενα και ανακατευουμε πολυ απαλα!
Βαζουμε λαδοκολα στο ταψι φουρνου και ριχνουμε το μιγμα μεσα!
Το ισιωνουμε!
Ψηνουμε στους 180 β προθερμασμενο αντιστασεις μεσαια σχαρα.για 20 λεπτα!
Το βγαζουμε και το αναποδογυριζουμε σε μιανπετετα και το ρολαρουμε!
Οταν κρυωσει βαζουμε μαρμελαδα!
Το βγαζουμε και το αναποδογυριζουμε σε μιανπετετα και το ρολαρουμε!
Οταν κρυωσει βαζουμε μαρμελαδα!
Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou