
Μια συνταγή της κυρίας Δάφνης Κουκλά για ΠΑΤΑΤΟ-ΤΥΡΟ-ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ από την ομάδα στο Facebook Μαγειρικές Απολαύσεις
Πατατο-τυρο-φατσούλες
Δύο τηγανιές φαγώθηκαν ήδη και άλλες τόσες μπήκαν κατάψυξη!!!
Υλικά:
2-3 πατάτες βραστές
2 κ.τ.σ τριμμένη παρμεζάνα (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε τυράκι τριμμένο)
λίγο αλάτι
1/2 κ.τ.γ κόκκινο και μαύρο πιπέρι
1/2 κ.τ.γ ρίγανη
2-3 κ.τ.σ κορν φλάουρ (μπορεί να χρειαστείτε παραπάνω)
Λάδι για τηγάνισμα
Όλα μαζί τα ζυμωνω και αφού ανοίξω το ζυμάρι οπως στη φωτογραφία με ένα καπάκι φτιάχνω τις φατσούλες και τα ματάκια με ένα καλαμάκι
Τηγανίζω κατευθείαν σε καυτό λάδι κατευθείαν

Υλικά:
2-3 πατάτες βραστές
2 κ.τ.σ τριμμένη παρμεζάνα (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε τυράκι τριμμένο)
λίγο αλάτι
1/2 κ.τ.γ κόκκινο και μαύρο πιπέρι
1/2 κ.τ.γ ρίγανη
2-3 κ.τ.σ κορν φλάουρ (μπορεί να χρειαστείτε παραπάνω)
Λάδι για τηγάνισμα
Όλα μαζί τα ζυμωνω και αφού ανοίξω το ζυμάρι οπως στη φωτογραφία με ένα καπάκι φτιάχνω τις φατσούλες και τα ματάκια με ένα καλαμάκι
Τηγανίζω κατευθείαν σε καυτό λάδι κατευθείαν
