Δίχρωμα κουλουράκια



Μια συνταγή της κυρίας Eva Triantafilidou για ΔΙΧΡΩΜΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ


Δίχρωμα κουλουράκια

Υπέροχα οικονομικά μυρωδάτα δίχρωμα κουλουράκια χωρίς καμία δυσκολία ετοιμασίας με πολύ ωραία γεύση !!!

Υλικά για 38 κουλουράκια
450 γραμ περίπου αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 αυγά
180 γραμ σπορέλαιο
120 γραμμάρια καστανή ζάχαρη
1 κουταλιά σούπας ινδοκάρυδο
1 κουταλιά σούπας κακάο
1 βανίλια μασουράκι
1 φακελάκι 20 γραμ μπέικιν πάουντερ

Τι κάνουμε
Σε μία λεκάνη χτυπάμε με το σύρμα τα αυγά το σπορέλαιο και την καστανή ζάχαρη.
Προσθέτουμε και την βανίλια το μπέικιν πάουντερ και λίγο λίγο το αλεύρι.
Όταν αρχίζει να πήζει η ζύμη ανακατεύουμε με το χέρι.
Όταν η ζύμη μας δεν κολλάει στα χέρια την χωρίζουμε στα δύο -στην μισή βάζουμε μία κουταλιά κακάο και στην άλλη μισή βάζουμε μία κουταλιά ινδοκάρυδο και τα ζυμώνουμε χωριστά το κάθε ένα.
Φτιάχνουμε σχεδιάκια κόβοντας και φτιάχνοντας λωρίδες και από τις δύο ζύμες,
Ψήνουμε σε ταψί με λαδόκολλα στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.