
ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ, ΓΕΥΣΤΙΚΑ,ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΡΥΔΑΣ!!!
100 γραμμάρια.ζάχαρη.
250 γραμμάρια καρύδα (ινδοκάρυδο)
Υλικά
4 ασπράδια αυγών.100 γραμμάρια.ζάχαρη.
250 γραμμάρια καρύδα (ινδοκάρυδο)
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα ασπράδια με την ζάχαρη σε μαρέγκα να στέκεται σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε την καρύδα σιγά σιγά και ανακατεύουμε με μαρίζ πάρα πολύ απαλά να μην ξεφουσκώσει το μείγμα.
Τοποθετούμε με το κουτάλι μείγμα στην λαδόκολλα το φτιάχνουμε λίγο στρογγυλό με την βοήθεια του κουταλιού και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς προθερμασμένο καλά φούρνο μεσαία σχάρα αντιστάσεις για 5 λεπτά φυσικά τον φούρνο.
Όταν τα βγάλουμε θα είναι μαλακά και σε 10 λεπτά γίνονται με την θερμοκρασία!


Τοποθετούμε με το κουτάλι μείγμα στην λαδόκολλα το φτιάχνουμε λίγο στρογγυλό με την βοήθεια του κουταλιού και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς προθερμασμένο καλά φούρνο μεσαία σχάρα αντιστάσεις για 5 λεπτά φυσικά τον φούρνο.
Όταν τα βγάλουμε θα είναι μαλακά και σε 10 λεπτά γίνονται με την θερμοκρασία!


Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou