Τούρτα κατσαρόλας



ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ


Σπέσιαλ τούρτα κατσαρόλας !!!!Ποιο εύκολη δεν γίνεται !!! Ποιο γευστική δεν γίνεται !!!! Να εξαφανισθεί γρήγορα γίνεται !!!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ:
2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ,
120 γραμμάρια κορν φλάουρ,
1 λίτρο γάλα φρέσκο,η εβαπορέ διαλυμένο,
300 γραμμάρια κουβερτούρα,
100 γραμμάρια βούτυρο,
100 γραμμάρια ζάχαρη,
1 μόρφατ μεταλλικό κουτί,
1 ζαχαρούχο γάλα(397γρ)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σπάμε τα μπισκότα σε ένα τάπερ η ταψί.

ΚΡΕΜΑ:
Βάζουμε το γάλα με την ζάχαρη να ζεσταθεί.
Ρίχνουμε το κορν φλάουρ αφού το έχουμε διαλύσει σε λίγο από το ζεστό γάλα ανακατεύουμε και όταν πήξει κατεβάζουμε ρίχνουμε το βουτυρά και την κουβερτούρα.
Ανακατεύουμε να λυόσουν καλά και την ρίχνουμε καυτή στα μπισκότα.
Τα ανακατεύουμε, τα ισιώνουμε και αφήνουμε να κρυώσουν καλά.
Χτυπάμε και το μορφατ με το ζαχαρούχο σε σαντιγί και τοποθετούμε πάνω στα κρύα μπισκότα και το βάζουμε στο ψυγείο!!