Μια συνταγή της κυρίας Λιας Μπουγουδη για ΔΡΟΣΕΡΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΣΕ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΖΕΛΕ, ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΟ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
25 τεμάχια ιδανικό για γενέθλια παιδικά πάρτι κ.α !!!
Λιώνουμε 1 βιτάμ 250 γραμ το ρίχνουμε πάνω από τα τριμμένα μπισκότα και ανακατεύομαι .
Με 5 φακελάκια Γιώτης στιγμής βανίλια ετοιμάζουμε την κρέμα όπως αναγράφει επάνω στην συσκευασία.
Αφού κρυώσουν εντελώς στο ψυγείο .έχουμε ετοιμάσει το ζελέ κεράσι ή φράουλα ή και από τα δύο .. όπως γράφει στην συσκευασία.
Αφήνουμε λίγο να χλιαρύνει και με προσοχή το βάζουμε από πάνω από την κρέμα.
Τα αφήνουμε στο ψυγείο να σταθεροποιηθούν και τα ευχαριστιούνται τα παιδάκια κι όλοι !!!

25 τεμάχια ιδανικό για γενέθλια παιδικά πάρτι κ.α !!!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβουμε με τα χέρια 1 και 1/2 πακέτα μπτι μπερΛιώνουμε 1 βιτάμ 250 γραμ το ρίχνουμε πάνω από τα τριμμένα μπισκότα και ανακατεύομαι .
Με 5 φακελάκια Γιώτης στιγμής βανίλια ετοιμάζουμε την κρέμα όπως αναγράφει επάνω στην συσκευασία.
Αφού κρυώσουν εντελώς στο ψυγείο .έχουμε ετοιμάσει το ζελέ κεράσι ή φράουλα ή και από τα δύο .. όπως γράφει στην συσκευασία.
Αφήνουμε λίγο να χλιαρύνει και με προσοχή το βάζουμε από πάνω από την κρέμα.
Τα αφήνουμε στο ψυγείο να σταθεροποιηθούν και τα ευχαριστιούνται τα παιδάκια κι όλοι !!!

