Γλυκιά κρέπα με ανάμικτη πραλίνα, μπανάνα και μπισκότο

Μια συνταγή για ΓΛΥΚΙΑ ΚΡΕΠΑ ΜΕ ΑΝΑΜΙΚΤΗ ΠΡΑΛΙΝΑ, ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΟ από τη σελίδα στο Facebook Wonderful Sense

Υλικά (για 1 κρέπα)

2 κ.σ. λευκή πραλίνα φουντουκιού
2 κ.σ. πραλίνα φουντουκιού
1 μπανάνα
1/2 φλ. του τσαγιού μπισκότο τριμμένο
παγωτό σοκολάτα
1/2 φλ. του τσαγιού
λευκή ρευστή σοκολάτα

Εκτέλεση

Παίρνουμε μία κρέπα και απλώνουμε τη λευκή πραλίνα στο 1/4 της επιφάνειας και σε άλλο 1/4 την πραλίνα φουντουκιού.
Απλώνουμε από πάνω την μπανάνα κομμένη σε ροδέλες (κρατάμε το 1/3 για το γαρνίρισμα) και το τριμμένο μπισκότο.
Διπλώνουμε την κρέπα και την περιχύνουμε με σιρόπι σοκολάτας. Συνοδεύεται με την υπόλοιπη μπανάνα και μία μπάλα παγωτό σοκολάτα.
Την περιχύνουμε με τη ρευστή σοκολάτα.