Σοτάρουμε σε λίγο λάδι τα κρεμμυδάκια με το πράσο και αφού σοταριστούν προσθέτουμε το σπανάκι (ψιλοκομμένο),αλάτι και πιπέρι και το σοτάρουμε μέχρι να απορροφήσει τα υγρά του.
Απλώνουμε τη ζύμη κουρού σε μια βουτυρωμένη ταρτιέρα και την τρυπάμε εδώ κι εκεί με ένα πιρούνι
Ρίχνουμε πάνω το σπανάκι μετά την τριμμένη φέτα και τέλος ανακατεύουμε καλά την κρέμα γάλακτος με τα αυγά και το μοσχοκάρυδο και τα περιχύνουμε πάνω από το σπανάκι και τη φέτα.
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!