Σιροπιαστά κουλουράκια



ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βαζουμε στο μπολ 100 ml σπορελαιο, 50 γρ.ζαχαρη,2 αυγα,1 βανιλια και ανακατευουμε με συρμα!
Προσθετουμε.400 γρ αλευρι φαριναπ σιγα σιγα και ζυμωνουμε.σε λεια ζυμη!
Πλαθουμε ισες μικρες μπαλιτσες τις τοποθετουμε στην.λαδοκολα στο ταψι τις παταμε.με το δαχτυλο του χεριου ελαφρως και τα ψηνουμε.για 15 λεπτα στους 200 βαθμους προθερμασμενο αντιστασεις μεσαια σχαρα!

ΣΙΡΟΠΙ:
Βραζουμε.2 ποτηρια νερου νερο με 2 ποτηρια νερου ζαχαρη,φετα λεμονιου για 7 λεπτα!
Σιροπιαζουμε κρυα γλυκα καυτο σιροπι!
Τα αφηνουμε 5 ωρες γυρνωντας τα ανα διαστηματα!!


Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!