
Υλικά
2 αυγά2 βανιλιες,
1 ποτηρι νερου γαλα φρεσκο,
1 ποτηρι νερου σπορελαιο,
800-900 αλευρι φαριναπ,
60 γραμμαρια κακαο
Εκτέλεση
Βαζουμε στο μπολ το γαλα-σπορελαιο-βανιλιες μια πρεζα αλατι και ανακατευουμε με συρμα!Ριχνουμε 3 ποτηρια αλευρι και ανακατευουμε με ξυλινη κουταλα!
Τελος προσθετουμε σιγα σιγα αλευρι και ζυμωνουμε σε αφρατη ζυμη!
Την χωριζουμε σε 6 κομματια τα οποια τα 3 τα φτιαχνουμε με κακαο δηλαδη τα βαζουμε σε μπολ και ριχνουμε στο καθενα κακαο!
Ανοιγουμε ολες τις μπαλες σε φυλλο μακροστενο!
Ανα 3 δηλαδη βαζουμε 1 λευκο φυλλο πανωβστο.λευκο κακαο και πανω στο κακαο λευκο το ρολαρουμε και κοβουμε κομματια!
Τα τοποθετουμε στην λαδοκολα και τα ψηνουμε στους 180 βαθμους μεχρι να παρουν ωραιο χρωμα!
Σιρόπι
Βραζουμε 4 ποτηρια νερου νερο με 4 ποτηρια νερου ζαχαρη το χυμο ενος λεμονιου για 6 λεπτα!Σιροπιαζουμε κρυα γλυκα καυτο σιροπι!!
Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou
