320 γρ τυρί ημισκληρο και κασέρι (αν θέλετε βάζετε μόνο ημισκληρο )
4 αυγά
1/2 φλιτζάνι αλεύρι
λίγο πιπέρι.
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μια λεκάνη όλα τα υλικά και τα ζυμώνουμε.
Τα κάνουμε μπαλάκια κι τα πανάρομαι δηλαδή αλεύρι αυγό φρυγανιά.
Τα βάζουμε για 1 ώρα στο ψυγείο.
Τηγανίζουμε όχι σε καυτό λάδι.
Αν δεν θέλετε το πανάρισμα βουτάτε τα χέρια σας σε λίγο λάδι κάνετε μπαλάκια το μείγμα κι πάλι βάζετε στο ψυγείο για 1 ώρα κι τηγανίζουμε.
4 αυγά
1/2 φλιτζάνι αλεύρι
λίγο πιπέρι.
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μια λεκάνη όλα τα υλικά και τα ζυμώνουμε.
Τα κάνουμε μπαλάκια κι τα πανάρομαι δηλαδή αλεύρι αυγό φρυγανιά.
Τα βάζουμε για 1 ώρα στο ψυγείο.
Τηγανίζουμε όχι σε καυτό λάδι.
Αν δεν θέλετε το πανάρισμα βουτάτε τα χέρια σας σε λίγο λάδι κάνετε μπαλάκια το μείγμα κι πάλι βάζετε στο ψυγείο για 1 ώρα κι τηγανίζουμε.
Δημιουργός συνταγής: Αλεξάνδρα Μαρίνη