
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
(ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΤΗΡΙ)
Βαζουμε στην κατσαρολα στην εστια 3 ποτηρια νερου νερο ριχνουμε μεσα 2 ποτηρια νερου ζαχαρη,2 ποτηρια νερου νισεστε,3 φυλλα ζελατινης αφου προηγουμενως τα εχουμε μουλιασει σε ενα ποτηρι νερο,μισο ποτηρι λικερ τριανταφυλλο!
Αρχίζουμε να ανακατευουμε!
Στην αρχή αρχίζει να θολωνει!
Στην συνεια αρχιναει να πηζει!
Ανακατεύουμε με ξυλινη κουταλα μεχρι να ξεκολλάει το μείγμα γύρω γύρω απο τα τοιχώματα τις κατσαρολας!
Τοποθετούμε σε ταψι 25 λαδόκολλα και ρίχνουμε το μειγμα μεσα και το ισιώνουμε!
Το αφηνουμε να κρυωσει 2 ωρες!
Στην συνέχεια τοποθετουμε σε μια λαδοκολα στον παγκο μας καρυδα αναποδογυριζουμε το μειγμα και κοβουμε κομματακια!
Το κάθε κομματακι το περναμε απο καρυδα!
Εναλλακτικά: Μπορουμε εαν δεν έχουμε ζελατίνη στην θεση του να ριξουμε 2 σακουλακια.σκονη ζελε κερασιη φραουλα και το.λικερ να το αντικαταστησουμε με γευση αρεσκειας μας!!!
Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou
Βαζουμε στην κατσαρολα στην εστια 3 ποτηρια νερου νερο ριχνουμε μεσα 2 ποτηρια νερου ζαχαρη,2 ποτηρια νερου νισεστε,3 φυλλα ζελατινης αφου προηγουμενως τα εχουμε μουλιασει σε ενα ποτηρι νερο,μισο ποτηρι λικερ τριανταφυλλο!
Αρχίζουμε να ανακατευουμε!
Στην αρχή αρχίζει να θολωνει!
Στην συνεια αρχιναει να πηζει!
Ανακατεύουμε με ξυλινη κουταλα μεχρι να ξεκολλάει το μείγμα γύρω γύρω απο τα τοιχώματα τις κατσαρολας!
Τοποθετούμε σε ταψι 25 λαδόκολλα και ρίχνουμε το μειγμα μεσα και το ισιώνουμε!
Το αφηνουμε να κρυωσει 2 ωρες!
Στην συνέχεια τοποθετουμε σε μια λαδοκολα στον παγκο μας καρυδα αναποδογυριζουμε το μειγμα και κοβουμε κομματακια!
Το κάθε κομματακι το περναμε απο καρυδα!
Εναλλακτικά: Μπορουμε εαν δεν έχουμε ζελατίνη στην θεση του να ριξουμε 2 σακουλακια.σκονη ζελε κερασιη φραουλα και το.λικερ να το αντικαταστησουμε με γευση αρεσκειας μας!!!
Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou