
Μια συνταγή της κυρίας Τzela Antonopoulou για ΤΥΡΟΚΡΟΚΕΤΕΣ ΜΑΣΤΙΧΩΤΕΣ 
από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Υπέροχες τυροκροκέτες σε 2 λεπτά!
150 γρ γραβιέρα
50 γρ φέτα(προεραιτικά)
1 αβγό + 1 ασπράδι
2 κ.σ κοφτές αλεύρι
1/3 κγ μπεικιν παουντερ
Βάζω 1/2 ωρίτσα στο ψυγείο.
Αλευρώνω τις κροκέτες μου και τηγανίζω σε καυτό αραβοσιτέλαιο.
Αφήνω τις κροκέτες μου για λίγο σε χαρτί κουζίνας και σερβίρω.
Μπορείτε να πλάσετε κροκέτες και να τις βάλετε κατάψυξη.
Βγαίνουν περίπου 20 κομμάτια.


από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Υπέροχες τυροκροκέτες σε 2 λεπτά!
Υλικά
150 γρ γκούντα150 γρ γραβιέρα
50 γρ φέτα(προεραιτικά)
1 αβγό + 1 ασπράδι
2 κ.σ κοφτές αλεύρι
1/3 κγ μπεικιν παουντερ
Εκτέλεση
Ανακατεύω όλα τα υλικά μαζί μέχρι να έχω ένα ομοιογενές σφιχτό μείγμα και πλάθω κροκέτες είτε στρογγυλές είτε πιο πλακέ.Βάζω 1/2 ωρίτσα στο ψυγείο.
Αλευρώνω τις κροκέτες μου και τηγανίζω σε καυτό αραβοσιτέλαιο.
Αφήνω τις κροκέτες μου για λίγο σε χαρτί κουζίνας και σερβίρω.
Μπορείτε να πλάσετε κροκέτες και να τις βάλετε κατάψυξη.
Βγαίνουν περίπου 20 κομμάτια.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
