
Τέλεια λαχταριστή πίτσα.
Την ζύμη δεν την αλλάζω με τίποτα γίνεται τόσο αφράτη και νόστιμη..
Το ψήσιμο έγινε σε ανάποδο ταψί .Το ταψί το τοποθετούμε στον πάτο της κουζίνας!!
1 φλ. Καφέ σπορέλαιο
1 αυγό θερμοκρασία δωματίου
1 φακελάκι μαγιά
Αλάτι
Αλεύρι όσο πάρει (να μην κολλάει)
Ψήνουμε 200 - 220 αντιστάσεις 25 λεπτά.
Την ζύμη δεν την αλλάζω με τίποτα γίνεται τόσο αφράτη και νόστιμη..
Το ψήσιμο έγινε σε ανάποδο ταψί .Το ταψί το τοποθετούμε στον πάτο της κουζίνας!!
Υλικά
1 κούπα χλιαρό γάλα1 φλ. Καφέ σπορέλαιο
1 αυγό θερμοκρασία δωματίου
1 φακελάκι μαγιά
Αλάτι
Αλεύρι όσο πάρει (να μην κολλάει)
Εκτέλεση
Από πάνω βάζουμε ότι μας αρέσει πάνω από την ζύμη ντομάτα και μετά τα υπόλοιπα ..τυρί γκούντα μανιτάρια μπέικον πιπεριά κτλ.Ψήνουμε 200 - 220 αντιστάσεις 25 λεπτά.
Δημιουργός συνταγής: Δωρα Περρου
