
ΚΟΠΑΝΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΛΕΜΟΝΑΤΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ
ΥΛΙΚΑ1 πακέτο κοπανάκια
1 ποτηράκι του κρασιού κρασί λευκό
2 μεγάλα κρεμμύδια
500 γρ πατάτες
2 λεμονιά
Ελαιόλαδο
1 κουταλιά σούπας κορν φλάουρ
πιπέρι, ρίγανη, αλάτι
2 δαφνόφυλλα
3 μπαχάρια
2 - 3 σκελίδες σκόρδο η σκόνη σκόρδου.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζω τα κοπανάκια στην κατσαρόλα να απορροφήσουν όλα τα υγρά τους .
Ρίχνω το λάδι, τις πατάτες, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα μπαχαρικά και δαφνόφυλλα και τσιγαρίζω καλά.
Σβήνω με το κρασί και περιμένω λίγο.
Ρίχνω νερό και βράζω για 40 λεπτά.
Στο τέλος στύβω τα λεμόνια και ανακατεύω με το κορν φλάουρ.
Ρίχνω μέσα και περιμένω μέχρι να δέσει η σάλτσα του.
Σερβίρω ζεστό!
Ρίχνω μέσα και περιμένω μέχρι να δέσει η σάλτσα του.
Σερβίρω ζεστό!