Κεφτεδάκια με σάλτσα και πατάτες φούρνου με κιμά



ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΚΙΜΑ


Κεφτεδάκια
1 κιλό κιμά
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1/2 κουταλάκι ξύδι
1 αυγό
3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί
αλάτι πιπέρι ρίγανη δυόσμο..

Εκτέλεση
Κόβω τις πατάτες σε ροδέλες βάζω αλάτι πιπέρι ρίγανη και ντομάτα και τα ανακατεύω καλά από τον κιμά που έχω ζυμώσει τα κεφτεδάκια.
Βάζω ενδιάμεσα από τις δύο πατάτες σαν το τοστ ας πούμε τοποθετώ στη σειρά τις πατάτες χαράζω 2 ντομάτες και τις γεμίζω και αυτές με κιμά προσθέτω ελαιόλαδο και ζωμό βοδινού η Κότας.
Ψήνω στους 200 βαθμούς στον αέρα 1 ώρα και 15 λεπτά σκεπασμένο το φαγητό ξεσκεπάζω και ψήνω αλλά 15 λεπτά μέχρι να ψηθεί η πατάτα και να μείνει το φαγητό μόνο με το.λαδάκι του !


Δημιουργός συνταγής: Ρήνα Κοντού

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!