Γλυκό ψυγείου με πλούσια κρέμα και φράουλες

Το απόλυτο γλυκό ψυγείου με πλούσια κρέμα και φράουλες!

Υλικά

1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ
½ φλιτζάνι χυμό φράουλας η γάλα
1 Κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
12 – 16 Μπισκότα Σαβαγιάρ
1 κουτάκι σαντιγί ΜΟΡΦΑΤ
ζάχαρη άχνη -την χτυπάμε με την σαντιγί ποσότητα όσο γλυκό το θέλουμε
1 Κιλό φράουλες φρέσκιες καθαρισμένες και κομμένες στα 4

Εκτέλεση

Φτιάχνουμε ξεχωριστά την κρέμα ΓΙΩΤΗΣ και την σαντιγί ΜΟΡΦΑΤ ακολουθώντας τις οδηγίες από τις συσκευασίες.
Στην κρέμα ρίχνουμε τα 2/3 από τις φράουλες και ανακατεύουμε με κουτάλι.
Εντωμεταξύ , βουτάμε τα σαβαγιάρ σε χυμό φράουλας η γάλα , και τα στρώνουμε σε μακρόστενο τάπερ η πυρέξ.
Από πάνω απλώνουμε την κρέμα ομοιόμορφα .
Τέλος απλώνουμε και την υπόλοιπη σαντιγί , στρώνουμε με σπάτουλα και ρίχνουμε τα τελευταία κομμάτια φράουλας.
Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες πριν από το σερβίρισμα.