Πάστα ταψιού Νουτέλα



ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΝΟΥΤΕΛΑ


ΘΕΙΚΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΝΟΥΤΕΛΑ!!!!!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ και ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:
4 αυγα,
50 γρ ζαχαρη,
200 ml γαλα φρεσκο,
220 ml σπορελαιο,
300 γρ αλευρι φαριναπ,
1 βανιλια,1 φακελακι μπεικιν παουντερ ,
4 κ.σ.κακαο!


Χτυπαμε τα αυγα-ζαχαρη να αφρατεψουν!
Ριχνουμε σιγα-σιγα το γαλα-σπορελαιο!
Τελος εχουμε ανακατεψει σε μπολ αλευρι-κακαο-μπεικιν-βανιλια και τα εχουμε κοσκινισει!
Τα ριχνουμε στο μείγμα σιγα-σιγα !
Ριχνουμε το μείγμα σε ταψι η πυρεξ 28 ν και ψηνουμε στους 180 βαθμους προθερμασμενο αντιστασεις μεσαια σχαρα για 40 λεπτα αναλογα τον φουρνο!

ΣΙΡΟΠΙ:
Βραζουμε 2 ποτηρια νερου νερο με 2 ποτηρια νερου ζαχαρη για 4 λεπτα!
Σιροπιαζουμε και τα δυο καυτα!


ΣΑΝΤΙΓΊ:
Χτυπαμε 500 γρ κρεμα.γαλακτος πληρες παγωμενη σε σφιχτη σαντιγί!
Χτυπαμε 500 γρ τυρι κρεμα με 2 κ.σ.Νουτελα σε σαντιγυ!
Ενσωματωνουμε απαλα τα δυο μειγματα!
Αφου εχει κρυωσει το παντεσπανι βαζουμε απαλα την σαντιγυ και το βαζουμε στην συντήρηση του ψυγειου να παγωσει!!!

ΓΛΑΣΣΟ:
Βαζουμε στην κατσαρολιτσα στην εστια 250 γρ κρεμα γαλακτος να ζεσταθει!
Σπαμε 250 γρ κουβερτουρα ανακατευουμε!
Ριχνουμε και 2 κ.σ.Νουτελα!
Το κατεβαζουμε και ριχνουμε μεσα 2 κ.σ.βουτυρο ανακατευουμε να γινει λεια!
Αφηνουμε λιγο σε θερμοκρασια δωματιου ανακατευοντας την και στην συνεχεια βγαζουμε το κρυο γλυκο απο το ψυγειο και ριχνουμε με προσοχη το γλασσο!!!
Απανω εαν θελουμε διακοσμουμε με Νουτελα.