Σπιτική κέτσαπ



Μια συνταγή της κυρίας Αγγελικής Μπέσιου για ΣΠΙΤΙΚΗ ΚΕΤΣΑΠ από την ομάδα στο Facebook οι κουζινίστας By Christine Yiovanoydi


Σπιτική κέτσαπ

Υλικά
2 κιλά ντοματάκια πομοντόρια
2 κρεμμύδια
3-4 σκελίδες σκόρδο
10 κουτ.σούπας ζάχαρη
1 κούπα μέλι
1 κουτ.σούπας πάπρικα
2 κουτ.σούπας αλάτι
1 κουτ.σούπας ρίγανη
1 κουτ.σούπας βασιλικό ξερό
1/4 φλ.ξύδι
1/4 φλ.μπαλσάμικο
2-3 ξύλα κανέλλας
5-6 γαρύφαλλα

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα ντοματάκια και ξεφλουδίζουμε
Λιώνουμε στο μπλέντερ και βάζουμε όλα τα υλικά σε κατσαρόλα να βράσουν μέχρι να έχουμε μια παχύρευστη κρέμα .
Βάζουμε σε καθαρά και αποστειρωμένα βάζα και κατόπιν βράζουμε σε κατσαρόλα με νερό να σκεπάζει τα βάζα για 20'.
Διατηρούμε εκτός ψυγείου και μόλις ανοίξουμε φυλάσουμε στο ψυγείο.