Μηλοπιτάκια νηστίσιμα




Μια συνταγή της κυρίας Κατερινας Μαδικα για ΜΗΛΟΠΙΤΑΚΙΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Μηλοπιτάκια νηστίσιμα

Για τη ζύμη.
Ένα φαριναπ τον 500 γρ.
Ένα ποτήρι νερού σπορελαιο
Μισό ποτήρι ρετσίνα.

Για τη γέμιση.
Δύο μήλα
Δύο κ.σ.ζαχαρη
Δύο κ.σ φρυγανιά
Δύο κ.σ.καρυδια
Και μισό κ.γλ.κανελα.

Παίρνουμε ζύμη όσο ένα μπαλάκι ανοίγουμε βάζουμε τη γέμιση κλείνουμε κ ψήνουμε στους 170 βαθμούς αντίσταση έως ότου ροδίσουν ελαφρώς κ πασπαλίζουμε με άχνη.