
Φτιάξτε διπλή δόση γιατί είναι φανταστικά για το καφεδάκι μας!
Υλικά
500 γραμ βούτυρο
400 γραμ ζάχαρη
4 αυγά
1/2 ποτήρι νερού χυμό από φρέσκο πορτοκάλι
ξύσμα από ένα πορτοκάλι
2 βανίλιες μασουράκια
2 κουτ. σούπας κοφτές μπέικιν πάουντερ
1 και 1/2 κιλού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Πλάθουμε κουλουράκια ,στρώνουμε λαδόκολλα και τα τοποθετούμε επάνω στην σειρά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς!
Αυτή η δόση είναι μία αν θέλετε περισσότερα διπλασιάστε τα υλικά!!
Η μονή δόση βγάζει 6 ταψιά σαν αυτό που βλέπετε!

400 γραμ ζάχαρη
4 αυγά
1/2 ποτήρι νερού χυμό από φρέσκο πορτοκάλι
ξύσμα από ένα πορτοκάλι
2 βανίλιες μασουράκια
2 κουτ. σούπας κοφτές μπέικιν πάουντερ
1 και 1/2 κιλού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Εκτέλεση
Σε μπολ χτυπάμε την ζάχαρη με το βούτυρο ,μετά προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τελευταίο το αλεύρι .Πλάθουμε κουλουράκια ,στρώνουμε λαδόκολλα και τα τοποθετούμε επάνω στην σειρά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς!
Αυτή η δόση είναι μία αν θέλετε περισσότερα διπλασιάστε τα υλικά!!
Η μονή δόση βγάζει 6 ταψιά σαν αυτό που βλέπετε!

Δημιουργός συνταγής: Αγγελική Μιχαλοπούλου