
Υλικά
3 φλυτζάνες λάδι,3 φλυτζάνες ζάχαρη,
4 αυγά χτυπημένα,
ένα ποτήρι φρέσκο πορτοκάλι μέσα βάζω ενάμιση κ.γ σόδα ,
μια βανίλια ,
ξύσμα ενός πορτοκαλιού,
μισό κρασοπότηρο κονιάκ,ενάμιση κιλό αλεύρι γ.ο.χ .
Θέλω την ζύμη μαλακή και εύπλαστη.
Εκτέλεση
Την χωρίζω στα δυο ,και στο ένα κομμάτι προσθέτω δυο κ.σ κακάο .Πλάθω τα κουλουράκια μου σε διάφορα σχέδια με δυο πάντα κορδονάκια πορτοκαλένιου και καφέ χρώματος , βουτώ σε σουσάμι και ψήνω στους 170° αερόθερμο έως ότου ροδίσουν ελαφρώς !
Μόλις κρυώσουν τα κλείνω σε σακούλα τροφίμων!
Καλή επιτυχία είναι πολύ νόστιμα πολύ τραγανά!
Δημιουργός συνταγής: Μαιρη Καπνιση