
ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΨΥΓΕΙΟΥ ΜΕ ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ, ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΓΛΑΣΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΤΕΛΕΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΟ ME ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ, ΚΡΕΜΑ, ΣΑΝΤΙΓΊ, ΣΟΚΟΛΑΤΑ!!
ΣΥΝΤΑΓΗ:
Βαζουμε στο πυρέξ η στο ταψι (30χ27ν) μια σειρα φρυγανιες στο πατο.
Βραζουμε 2 ποτηρια νερο με 2 ποτηρια ζαχαρη για 4 λεπτα και σιροπιαζουμε καυτο με κουταλι σιγα - σιγα.
Κανουμε και μια ΚΡΕΜΑ με 1 λιτρο γαλα - 5 κ.σ.ζαχαρη, 120 γρ κορν φλαουρ και την ριχνουμε σιγα - σιγα πανω στις φρυγανιες.
Αφηνουμε να κρυωσει πολυ καλα.
Χτυπαμε και μια ΣΑΝΤΙΓΊ:
2 φακελακια γκαρνι οπως γραφει η συσκευασια και την βαζουμε απαλα πανω στην κρυα κρεμα.
2 φακελακια γκαρνι οπως γραφει η συσκευασια και την βαζουμε απαλα πανω στην κρυα κρεμα.
Τελος φτιαχνουμε το ΓΛΑΣΣΟ:
Βαζουμε 250 γρ κρεμα γαλακτος να ζεσταθει και σπαμε μεσα 250 γρ σοκολατα γαλακτος η και απλη μαυρη κουβερτουρα.
Ανακατευουμε, μολις πηξει κατεβαζουμε και ριχνουμε μεσα 1 κ.σ. βιταμ.
Ανακατευουμε διαρκως μεχρι να κρυωσει και στην συνεχεια το ριχνουμε σιγα - σιγα πανω στην σαντιγυ.
Και το βαζουμε στο ψυγειο.
Ανακατευουμε, μολις πηξει κατεβαζουμε και ριχνουμε μεσα 1 κ.σ. βιταμ.
Ανακατευουμε διαρκως μεχρι να κρυωσει και στην συνεχεια το ριχνουμε σιγα - σιγα πανω στην σαντιγυ.
Και το βαζουμε στο ψυγειο.