
Υλικά
- 6 αυγά
- 1 και 1/4 ποτήρι ζάχαρη
- 1 ποτήρι σπορέλαιο
- 1/2 φλυτζάνι κρασιού μαυροδάφνη
- 2 φλυτζάνια αλεύρι (Κουλα)
- 3 κουταλιές σούπας κακάο
- 1 κουταλιά σούπας κανέλα
- 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
- 2 βανίλιες
- 1 φλυτζάνι κρασιού τρούφα
Εκτέλεση
- Χτυπάω αυγά και ζάχαρη.
- Στη συνέχεια ρίχνω το λάδι, τη μαυροδάφνη και σιγά - σιγά ρίχνω το αλεύρι, την κανέλα, το κακάο, το μπεκιν και τις βανίλιες.
- Στο τέλος ρίχνω την τρούφα αφού την έχω αλευρώσει για να μην καθίσει κάτω.
- Ρίχνω το μίγμα στη φόρμα αφού την έχω βουτυρώσει και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις για 40 λεπτά.

Δημιουργός συνταγής: Κατερινα Μαδικα