Υλικά:
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1/2 φλιτζάνι βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη καστανή
- 2 αυγά
- 2 βανίλιες
- 3 φλιτζάνια αλεύρι
- σταγόνες σοκολάτας
- Μερέντα
Εκτέλεση
- Χτυπάμε τη ζάχαρη με το βούτυρο μέχρι να ασπρίσουν.
- Ρίχνουμε τα αυγά, το μπέικιν πάουντερ, τις βανίλιες και στο τέλος το αλεύρι και τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι απαλά.
- Παίρνουμε μια κουταλιά από το μείγμα, την ανοίγουμε στην παλάμη μας και βάζουμε μέσα Μερέντα.
- Κλείνουμε απαλά και βάζουμε τα μπισκότα σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα, σε απόσταση μεταξύ τους.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 10 - 12 λεπτά.
- Όταν τα βγάλουμε από το φούρνο τα βάζουμε σε μια σχάρα να κρυώσουνε.
Δημιουργός συνταγής: Γιάννα Γιάννης