Cookies με γέμιση Μερέντα

Υλικά:

  • 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 1/2 φλιτζάνι βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη καστανή
  • 2 αυγά
  • 2 βανίλιες
  • 3 φλιτζάνια αλεύρι
  • σταγόνες σοκολάτας
  • Μερέντα

Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε τη ζάχαρη με το βούτυρο μέχρι να ασπρίσουν.
  2. Ρίχνουμε τα αυγά, το μπέικιν πάουντερ, τις βανίλιες και στο τέλος το αλεύρι και τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι απαλά. 
  3. Παίρνουμε μια κουταλιά από το μείγμα, την ανοίγουμε στην παλάμη μας και βάζουμε μέσα Μερέντα. 
  4. Κλείνουμε απαλά και βάζουμε τα μπισκότα σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα, σε απόσταση μεταξύ τους.
  5. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 10 - 12 λεπτά.
  6. Όταν τα βγάλουμε από το φούρνο τα βάζουμε σε μια σχάρα να κρυώσουνε. 

Δημιουργός συνταγής: Γιάννα Γιάννης