
Υλικά για τον κορμό
2 πακέτα μπισκότα πτι μπέρ σε σκόνη δηλαδή τα χτυπάμε να τα κάνουμε η στο μπλέντερ η και στο γουδί όπως μπορούμε.
1 φλιτζανάκι του καφέ κακάο.
1 βανίλια.
200 ml γάλα αυτό το κοιτάμε όταν τα ζυμώνουμε εάν χρειαστεί προσθέτουμε και άλλο
Βάζουμε μια λαδόκολλα στον πάγκο μας τοποθετούμε το μείγμα και το κλείνουμε με άλλη λαδόκολλα και παίρνουμε τον πλάστη και προσπαθούμε να το κάνουμε ένα τετράγωνο φύλλο.
1 κουταλιά της σούπας άχνη τα χτυπάμε στο χαμηλό να αφρατεψει.
125 γραμμάρια βούτυρο,
250 γραμμάρια άχνη ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας γάλα
1 βανίλια τα χτυπάμε στο χαμηλού να αφρατέψει και ενσωματώνουμε μαζί την κρέμα τυριού.
Όταν παγώσει το βγάζουμε το κόβουμε σε κομμάτια και το βουτάμε στην καρύδα!
1 φλιτζανάκι του καφέ κακάο.
1 βανίλια.
200 ml γάλα αυτό το κοιτάμε όταν τα ζυμώνουμε εάν χρειαστεί προσθέτουμε και άλλο
Εκτέλεση
Βάζουμε την σκόνη μπισκότων στο τάπερ ρίχνουμε το κακάο, την βανίλια και γάλα λίγο λίγο και τα ζυμώνουμε.Βάζουμε μια λαδόκολλα στον πάγκο μας τοποθετούμε το μείγμα και το κλείνουμε με άλλη λαδόκολλα και παίρνουμε τον πλάστη και προσπαθούμε να το κάνουμε ένα τετράγωνο φύλλο.
Υλικά για την βουτυρόκρεμα με τυρί Φιλαδέλφεια
100 γραμμάρια τυρί Φιλαδέλφεια1 κουταλιά της σούπας άχνη τα χτυπάμε στο χαμηλό να αφρατεψει.
125 γραμμάρια βούτυρο,
250 γραμμάρια άχνη ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας γάλα
1 βανίλια τα χτυπάμε στο χαμηλού να αφρατέψει και ενσωματώνουμε μαζί την κρέμα τυριού.
Εκτέλεση
Τοποθετούμε την κρέμα πάνω στο ρολό και το ρολάρουμε και το τοποθετούμε στο ψυγείο.Όταν παγώσει το βγάζουμε το κόβουμε σε κομμάτια και το βουτάμε στην καρύδα!
Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou