Λίγο ξερό δυόσμο πιπέρι σουσάμι αυγό για το άλειμμα
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μπολ τα υλικά τις ζύμης, το αλεύρι το προσθέτουμε στο τέλος, ζυμώνουμε και βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα
Ανοίγουμε φύλλο το περισσότερο κομμάτι και το βάζουμε σε ταψάκι να εξέχει.
Στρώνουμε το σκαφάκι Φιλαδέλφεια με ένα κουτάλι και σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη φέτα, τη μυζήθρα, το πιπέρι και το δυόσμο και τα ρίχνουμε πάνω στο τυρί.
Κλείνουμε με το άλλο φύλλο και αλείφουμε με αυγό και σουσάμι.
Ψήνουμε μέχρι να ροδίσει σε φούρνο με αντιστάσεις στους 180 βαθμούς.
Το φύλλο είναι μαλακό και η γέμιση απαλή και κρεμώδης.
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!