Χρυσαφένιες τυρομπαλίτσες



ΧΡΥΣΑΦΕΝΙΕΣ ΚΑΣΕΡΟΜΠΑΛΙΤΣΕΣ


Τραγανές μπαλίτσες με διάφορα τυριά

Υλικά:
4 ασπράδια
4-5 κοφτές κουταλιές της σούπάς κορν φλάουρ
Αλάτι -πιπέρι
800 γρ μαλακά τυριά τριμμένα εγώ έβαλα γκούντα, μοτσαρέλα, ρεγκάτο και ένταμ.

Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα, προσθέτουμε το αλάτι - πιπέρι, το κορν φλάουρ και τα τυριά.
Ανακατεύουμε καλά, πλάθουμε σε μπαλάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
Τα βγάζουμε από το ψυγείο, ρολάρουμε σε φρυγανιά και τηγανίζουμε.
Είναι υπέροχα!!!


Δημιουργός συνταγής: Μαρινα Μισαηλιδου, συνταγή Afrodite Kalogiroy

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!