Χρυσαφένιες τυρομπαλίτσες

Τραγανές μπαλίτσες με διάφορα τυριά

Υλικά

4 ασπράδια
4-5 κοφτές κουταλιές της σούπάς κορν φλάουρ
Αλάτι -πιπέρι
800 γρ μαλακά τυριά τριμμένα εγώ έβαλα γκούντα, μοτσαρέλα, ρεγκάτο και ένταμ

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα, προσθέτουμε το αλάτι - πιπέρι, το κορν φλάουρ και τα τυριά.
Ανακατεύουμε καλά, πλάθουμε σε μπαλάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
Τα βγάζουμε από το ψυγείο, ρολάρουμε σε φρυγανιά και τηγανίζουμε.
Είναι υπέροχα!


Δημιουργός συνταγής: Μαρινα Μισαηλιδου, συνταγή Afrodite Kalogiroy