Κότσι χοιρινό στη γάστρα



Μια συνταγή της κυρίας Αννας Αννούλα για ΚΟΤΣΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Κότσι χοιρινό στη γάστρα

Συνταγή για δύο κότσια
2 κσ μουστάρδα, 2 κγ μέλι, 2σκ σκόρδο, 2 πορτοκάλια το χυμό, ελαιόλαδο , δεντρολίβανο, αλάτι, πιπέρι .
Μπήγομαι το σκόρδο στο κρέας από πάνω όλα τα υλικά και σε γάστρα σκεπάζουμε και ψήνουμε 200° αντίσταση δυόμισι ώρες, κάπου κάπου ανοίγουμε και αλείφουμε με τά ζουμιά του.
Στο τέλος αφήνουμε με ανοιχτό καπάκι για να πάρει χρώμα!!