Κότσι χοιρινό στη γάστρα

Χοιρινό Κότσι στη γάστρα

ΚΟΤΣΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ


Γίνεται λουκούμι σε δυόμισι ώρες!!


Υλικά

  • 2 κότσια
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • 2 κ.γ. μέλι
  • 2 σκ. σκόρδο
  • 2 πορτοκάλια το χυμό
  • ελαιόλαδο
  • δεντρολίβανο
  • αλάτι
  • πιπέρι


Εκτέλεση

  1. Μπήγουμε το σκόρδο στο κρέας.
  2. Τοποθετούμε σε μια γάστρα και περιχύνουμε από πάνω όλα τα υλικά.
  3. Σκεπάζουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200° με αντίσταση, για δυόμισι ώρες. 
  4. Κάπου κάπου ανοίγουμε και αλείφουμε με τα ζουμιά του.
  5. Στο τέλος αφήνουμε με ανοιχτό καπάκι για να πάρει χρώμα!!

Χοιρινό Κότσι στη γάστραΧοιρινό Κότσι στη γάστρα Χοιρινό Κότσι στη γάστρα

Δημιουργός συνταγής: Άννα Αννούλα

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget