Κότσι χοιρινό στη γάστρα



ΚΟΤΣΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ


Γίνεται λουκούμι σε δυόμισι ώρες!!

Υλικά

  • 2 κότσια
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • 2 κ.γ. μέλι
  • 2 σκ. σκόρδο
  • 2 πορτοκάλια το χυμό
  • ελαιόλαδο
  • δεντρολίβανο
  • αλάτι
  • πιπέρι


Εκτέλεση

  1. Μπήγουμε το σκόρδο στο κρέας.
  2. Τοποθετούμε σε μια γάστρα και περιχύνουμε από πάνω όλα τα υλικά.
  3. Σκεπάζουμε και ψήνουμε σε στους 200° με αντίσταση, για δυόμισι ώρες. Κάπου κάπου ανοίγουμε και αλείφουμε με τα ζουμιά του.
  4. Στο τέλος αφήνουμε με ανοιχτό καπάκι για να πάρει χρώμα!!


ΠΗΓΗ: Άννα Αννούλα