Κότσι χοιρινό στη γάστρα

Χοιρινό Κότσι στη γάστρα

Γίνεται λουκούμι σε δυόμισι ώρες!!


Υλικά

  • 2 κότσια
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • 2 κ.γ. μέλι
  • 2 σκ. σκόρδο
  • 2 πορτοκάλια το χυμό
  • ελαιόλαδο
  • δεντρολίβανο
  • αλάτι
  • πιπέρι


Εκτέλεση

  • Μπήγουμε το σκόρδο στο κρέας.
  • Τοποθετούμε σε μια γάστρα και περιχύνουμε από πάνω όλα τα υλικά.
  • Σκεπάζουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200° με αντίσταση, για δυόμισι ώρες. 
  • Κάπου κάπου ανοίγουμε και αλείφουμε με τα ζουμιά του.
  1. Στο τέλος αφήνουμε με ανοιχτό καπάκι για να πάρει χρώμα!!


Δημιουργός συνταγής: Άννα Αννούλα

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!