
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε το χταπόδι στην κατσαρόλα και το αφήνουμε να απορροφήσει όλα τα υγρά του.
- Το σβήνουμε με λίγο ξύδι.
- Ρίχνουμε 1/2 νεροπότηρο κρασί, 1/2 νεροπότηρο νερό, 1/2 νεροπότηρο λάδι, 3 δαφνόφυλλα και 3 - 4 μπαχάρια.
- Το βράζουμε σε χαμηλή φωτιά και δεν ξαναβάζουμε νερό.
- Τέλος το βγάζουμε από την φωτιά αφού είναι έτοιμο, να το καρφώνουμε με το πιρούνι και να λιώνει.
- Το κόβουμε σε κομμάτια, ρίχνουμε πάνω ξύδι και ρίγανη και σερβίρουμε.
- Όσο μένει στο ψυγείο τόσο ωραιότερο γίνεται.




Δημιουργός συνταγής: Gogo Samiou