Ταρτάκια με κρέμα και φρέσκα φρούτα



ΤΑΡΤΑΚΙΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΦΡΟΥΤΑ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ βάζουμε 200 γρ. ΑΛΕΥΡΙ Γ.Ο.Χ., 30 γρ. ΖΑΧΑΡΗ και μια πρέζα ΑΛΑΤΙ και ανακατεύουμε.
Μετά ρίχνουμε μέσα στο μπολ 100 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ και τρίβουμε με τα χέρια μας ώστε να ομογενοποιηθούν.
Προσθέτουμε 1 ΜΕΣΑΙΟ ΑΥΓΟ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα σφιχτό ζυμάρι.
Κόβουμε σε 12 κομμάτια, τα ανοίγουμε, τα τοποθετούμε σε ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΕΣ  θήκες και με πιρούνι τρυπάμε για να μην φουσκώσουν.
Ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 30 λεπτά .
Χτυπάμε 1/2 συσκευασία ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ με ανάλογη ποσότητα ΓΑΛΑ.
Προσθέτουμε 1/2 κουτάκι ΣΑΝΤΙΓΙ ΕΡΜΟΛ και 2 κ.σ. ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ, χτυπάμε καλά και γεμίζουμε τα κρύα ταρτάκια μας.
Ζεσταίνουμε λίγο ΜΕΛΙ, βουτάμε τα κομμένα ΦΡΟΥΤΑ μέσα για να μην μαυρίσουν και τοποθετούμε από πάνω.


Δημιουργός συνταγής: Άννα Αννούλα

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!