Κεφτεδάκια



Μια συνταγή της κυρίας Μαρίας Λαρου για ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Κεφτεδάκια

Κεφτεδάκια νησιώτικα μοσχομυριστά!!!!
Ούζο και δυόσμος μύρισε παντού

160 ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ

1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1 κρεμμύδι ξερό
2 σκελίδες σκόρδο
4 φέτες ψωμί αλεσμένο στο μούλτι
2 κουταλιές σούπας ούζο
1 αυγό
Ρίγανη
Δυόσμο
Αλάτι

Αλεύρι (για το αλεύρωμα)

Τα ζυμώνουμε όλα μαζί καλά και τα αφήνουμε σκεπασμένα στο ψυγείο για μισή ώρα.
Τα πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα τηγανίζουμε σε καυτό ηλιέλαιο να πάρουν ωραίο χρώμα.
Εμένα είναι τριπλάσια η ποσότητα βέβαια..