
Κεφτεδάκια νησιώτικα μοσχομυριστά!
Ούζο και δυόσμος μύρισε παντού
Ούζο και δυόσμος μύρισε παντού
Υλικά
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1 κρεμμύδι ξερό
2 σκελίδες σκόρδο
4 φέτες ψωμί αλεσμένο στο μούλτι
2 κουταλιές σούπας ούζο
1 αυγό
Ρίγανη
Δυόσμο
Αλάτι
Αλεύρι (για το αλεύρωμα)
Τα πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα τηγανίζουμε σε καυτό ηλιέλαιο να πάρουν ωραίο χρώμα.
Εμένα είναι τριπλάσια η ποσότητα βέβαια..
1 κρεμμύδι ξερό
2 σκελίδες σκόρδο
4 φέτες ψωμί αλεσμένο στο μούλτι
2 κουταλιές σούπας ούζο
1 αυγό
Ρίγανη
Δυόσμο
Αλάτι
Αλεύρι (για το αλεύρωμα)
Εκτέλεση
Τα ζυμώνουμε όλα μαζί καλά και τα αφήνουμε σκεπασμένα στο ψυγείο για μισή ώρα.Τα πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα τηγανίζουμε σε καυτό ηλιέλαιο να πάρουν ωραίο χρώμα.
Εμένα είναι τριπλάσια η ποσότητα βέβαια..
Δημιουργός συνταγής: Μαρία Λαρου