Γίγαντες Καστοριάς στο φούρνο



ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έβαλα τα φασόλια σε ένα μπολ με νερό όλη τη νύχτα να μουσκέψουν.
Το πρωί τα έβαλα στην κατσαρόλα, έτριψα 2 κρεμμύδια, 1 καρότο, 1 πιπεριά Φλωρίνης, έριξα 1 κουταλιά σούπας καλά γεμάτη κόκκινο γλυκό πιπέρι και πολύ λίγο λάδι και τα έβαλα για βράσιμο.
Με το που έβρασαν τα άδειασα μέσα στο πυρέξ αφού πρώτα τσιγάρισα με ελαιόλαδο σάλτσα ντομάτας και μισή κουταλιά σούπας πελτέ, πρόσθεσα λίγο ρίγανη και αλάτι, τα έβαλα φούρνο να ψηθούν στους 200 βαθμούς αντίσταση μέχρι να μείνουν με το λαδάκι.


Δημιουργός συνταγής: Κατερινα Μαδικα 
  
 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!