Πάστα ταψιού αλλιώς



ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΑΛΛΙΩΣ


ΖΟΥΜΕΡΗ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΑΛΛΙΩΣ!!!!!!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ και ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:
6 αυγα,
2 βανιλιες,
3 κ.σ.ζαχαρη,
6 κ.σ.αλευρι φαριναπ,
6 κ.σ.κακαο,
6 κ.σ.σπορελαιο,
1 φ.μπεικιν παουντερ!!!!

Χτυπαμε τα αυγα-βανιλιες-ζαχαρη να αφρατεψουν!
Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε απαλα αλευρι-κακαο-μπεικιν και ανακατευουμε με μαριζ!
Τελος ριχνουμε το σπορελαιο!
Λαδωνουμε το ταψι((28 ν) ριχνουμε απαλα το μείγμα και το ψηνουμε στους 180 β προθερμασμενο αντιστασεις μεσαια σχαρα για 15 λεπτα!

ΣΙΡΟΠΙ::
Βραζουμε 2 ποτηρια νερο με 2 ποτηρια ζαχαρη και το χυμο μισο λεμονιου για 3 λεπτα!

ΣΙΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ και τα δυο καυτα!!!!

ΣΑΝΤΙΓΊ::
Χτυπαμε 1 μορφατ μεταλλικο κουτι με 1 ζαχαρουχο γαλα !!!!
Σταματαμε το μιξερ και προσθετουμε μεσα ψιλοκομμενη κουβερτουρα ανακατευουμε με μαριζ απαλα!
Οταν κρυωσει το γλυκο βαζουμε απαλα την σαντιγι!
Τελος διακοσμουμε με τριμμενη κουβερτουρα και κερασακια!