
Πεϊνιρλί ζεστά ζεστά για πρωινό,αλλά και για όλες τις ώρες!
ένα φλυτζάνι τσαγιού γαλα χλιαρό
ενα φλυτζάνακι ελαιόλαδο
μια κουταλίτσα ζάχαρη
μια κουταλίτσα αλάτι
μια μαγιά
Αφήνουμε να φουσκώσει για λίγο.
Γέμισα με γκούντα ,ενταμ και ζαμπόν .
Γύρω γύρω στο ζυμάρι έβαλα Φιλαδέλφεια.
Έψησα σε λαδόκολλα στο ταψί 180 βαθμούς.
Υλικά
Για τη ζύμη
700 γρ αλεύριένα φλυτζάνι τσαγιού γαλα χλιαρό
ενα φλυτζάνακι ελαιόλαδο
μια κουταλίτσα ζάχαρη
μια κουταλίτσα αλάτι
μια μαγιά
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε με χλιαρό νεράκι .Αφήνουμε να φουσκώσει για λίγο.
Γέμισα με γκούντα ,ενταμ και ζαμπόν .
Γύρω γύρω στο ζυμάρι έβαλα Φιλαδέλφεια.
Έψησα σε λαδόκολλα στο ταψί 180 βαθμούς.
Δημιουργός συνταγής: Παλμιρα Αριστου