Πεϊνιρλί



Μια συνταγή της κυρίας Παλμιρα Αριστου ‎για ΠΕΙΝΙΡΛΙ από την ομάδα στο Facebook Γλυκά κουταλιού και φαγητά ....πιρουνιού!!


Πεϊνιρλί

Πεϊνιρλί ζεστά ζεστά για πρωινό,αλλά και για όλες τις ώρες !!!

Για τη ζύμη
700 γραμ αλεύρι
ένα φλυτζάνι τσαγιού γαλα χλιαρό
ενα φλυτζάνακι ελαιόλαδο
μια κουταλίτσα ζάχαρη
μια κουταλίτσα αλάτι
μια μαγιά.

Ζυμώνουμε με χλιαρό νεράκι .
Αφήνουμε να φουσκώσει για λίγο.
Γέμισα με γκούντα ,ενταμ και ζαμπόν .
Γύρω γύρω στο ζυμάρι έβαλα Φιλαδέλφεια.
Έψησα σε λαδόκολλα στο ταψί 180 βαθμούς .