Πεϊνιρλί

Πεϊνιρλί ζεστά ζεστά για πρωινό,αλλά και για όλες τις ώρες!

Υλικά

Για τη ζύμη

700 γρ αλεύρι
ένα φλυτζάνι τσαγιού γαλα χλιαρό
ενα φλυτζάνακι ελαιόλαδο
μια κουταλίτσα ζάχαρη
μια κουταλίτσα αλάτι
μια μαγιά

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε με χλιαρό νεράκι .
Αφήνουμε να φουσκώσει για λίγο.
Γέμισα με γκούντα ,ενταμ και ζαμπόν .
Γύρω γύρω στο ζυμάρι έβαλα Φιλαδέλφεια.
Έψησα σε λαδόκολλα στο ταψί 180 βαθμούς.


Δημιουργός συνταγής: Παλμιρα Αριστου