
ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ, ΓΕΥΣΤΙΚΑ, ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΟΡΝΕ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ.ΦΤΙΑΞΕΤΕ!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε στο μπολ 2 κουπες οχι γεματες του νες καφε αλευρι φαριναπ, ριχνουμε 100 γραμμαρια γιαουρτι στραγγιστο, 100 γραμμαρια βουτυρο σε κομματακια,1 βανιλια και τα.ζυμωνουμε!
Εαν χρειαστει γιαουρτι ριχνουμε λιγο ακομα μεχρι να.γινει η ζυμη ωραια μαλακη προς σφιχτη!
Φτιαχνουμε χωνακια με λαδοκολα και αλουμινοχαρτο!Ανοιγουμε την ζυμη ενα φυλλο και κοβουμε λωριδες!
Αυτες τις λωριδες τις τοποθετουμε στα χωνακια γυρω γυρω πστωντας τες να κλεισουν καλα!
Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 200.βαθμους για 20 λεπτα!
Σιροπιαζουμε κρυα κορνε καυτο σιροπι!
Ριχνουμε 3 κουταλιες της σουπας γεματες κορν φλαουρ με 1 κουταλια της σουπας αλευρι γεματο ανακατευουμε και οταν πηξει κατεβαζουμε και προσθετουμε 40 γραμμαρια βουτυρο και 1 βανιλια!
Αφηνουμε να κρυωσει ανακατευοντας την!!Γεμιζουμε τα κρυα κιρνε με την κρυα κρεμα!
Απανω τοποθετουμε αμυγδαλο καβουρδισμενο!
Εαν χρειαστει γιαουρτι ριχνουμε λιγο ακομα μεχρι να.γινει η ζυμη ωραια μαλακη προς σφιχτη!
Φτιαχνουμε χωνακια με λαδοκολα και αλουμινοχαρτο!Ανοιγουμε την ζυμη ενα φυλλο και κοβουμε λωριδες!
Αυτες τις λωριδες τις τοποθετουμε στα χωνακια γυρω γυρω πστωντας τες να κλεισουν καλα!
Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 200.βαθμους για 20 λεπτα!
Για το σιρόπι
Βραζουμε 2 ποτηρια τσαγιου νερο με 2 ποτηρια τσαγιου ζαχσρη για 5 λεπτα!Σιροπιαζουμε κρυα κορνε καυτο σιροπι!
Για την κρέμα
Βαζουμε 3 ποτηρια νερου γαλα φρεσκο να ζεσταθει μαζι με 4 κουταλιες της σουπας ζαχαρη!Ριχνουμε 3 κουταλιες της σουπας γεματες κορν φλαουρ με 1 κουταλια της σουπας αλευρι γεματο ανακατευουμε και οταν πηξει κατεβαζουμε και προσθετουμε 40 γραμμαρια βουτυρο και 1 βανιλια!
Αφηνουμε να κρυωσει ανακατευοντας την!!Γεμιζουμε τα κρυα κιρνε με την κρυα κρεμα!
Για την σαντιγί
Χτυπαμε 1 φακελακι γκαρνι οπως γραφει η συσκευασια!Απανω τοποθετουμε αμυγδαλο καβουρδισμενο!
Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou