
ΚΑΝΤΑΙΦΙ ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΟ
Υλικά
500 Κανταΐφι.
200 γρ. Βούτυρο.
Για το σιρόπι:
1 λίτρο νερό,
1 κιλο ζάχαρη,
1 λεμονι κομμένο στην μέση,
1 κ.σ.γλυκόζη.
Για την γέμιση:
200 γρ καρύδια,
μισό κουταλάκι κανέλα,
1 κ.σ ζάχαρη
Ξεχωρίζουμε το Κανταΐφι (Τα μαλλιά καλά).
Παίρνουμε κ βάζουμε γέμιση 1 με 2 κ.γ γέμιση κ τυλίγουμε όπως τα σαρμαδάκια.
Τα βάζουμε σε ένα μικρό ταψάκι (Αφού το έχουμε βάλει βούτυρο ).
Βάζουμε το υπόλοιπο βούτυρο από πάνω σε κάθε κομμάτι καλά.
ψήνουμε στους 160 ,για 1.30 ώρα.
Αφού το το βγάλουμε ρίχνουμε το σιρόπι κατευθείαν (Το σιρόπι να είναι κρύο.)