Μακαρονάδα φούρνου με κιμά



Μια συνταγή της κυρίας Gogo Samiou για ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΚΙΜΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Μακαρονάδα φούρνου με κιμά

Για τον κιμά
Υλικά
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιος εγώ προτιμώ από μέρος ελιά .
10 φέτες μπέικον
1 κουτί κονσέρβα μανιτάρια
2 μεγάλα κρεμμύδια
2 σκ σκόρδο
μερικά φρέσκα ντοματινια
σάλτσα
μαϊντανός
αλάτι,πιπέρι μπαχάρι.
Ξύδι για το σβήσιμο του κιμά, και ελαιόλαδο για το τσιγάρισμα.

Εκτέλεση!
Βάζουμε πρώτα τον κιμά σκέτο στην κατσαρόλα μέχρι να απορροφήσει όλα του τα υγρά του,τον σπάμε καλά με ένα πιρούνι να μην μένουν χονδρά κομμάτια!
Προσθέτουμε το μπέικον και τα μανιτάρια.
Τέλος τα σβήνουμε με το ξύδι για να σπάει αυτή η μυρωδιά του κρέατος που έχει ο κιμάς,επίσης αφρατεύει και το κρέας με το ξύδι .
Ρίχνουμε το λάδι τα κρεμμύδια το σκόρδο τον μαϊντανό, βάζουμε 4 μεγάλες κουτ της σούπας σπιτική σάλτσα και μερικά ολόκληρα ντοματίνια φρέσκα ,τα μπαχαρικά λίγο νεράκι και στην χύτρα για 20 λεπτά!
Ανοίγουμε και αν έχει νερό μέσα συνεχίζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα του!
Στρώνουμε στο ταψί τα μακαρόνια που έχουμε βράσει για 8 λεπτά νωρίτερα.
Προσθέτουμε το μείγμα του κιμά.
Ανακατεύουμε να πάνε παντού τα υλικά,
Ρίχνουμε διάφορα τυριά από πάνω .
Όπως γκούντα η μίλνερ κ.α
Ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να ροδίσει από πάνω το φαγητό στους 220 βαθμούς και σερβίρουμε..!!