
Πεντανόστιμο φαγητό!
1 σκ σκόρδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ γ πάπρικα γλυκιά
1 ποτ χυμό ντομάτας
1 καρότο ψιλοκομμένο
Λίγο σέλινο ψιλοκομμένο
Αλάτι πιπέρι λάδι
1/2 σφηνάκι ξύδι
1 δαφνόφυλλο
2 μπαχάρια
Μισό λάχανο κομμένο σε μέτρια κομμάτια
Το βγάζουμε και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο να μαλακώσουν
Ρίχνουμε το λάχανο να μαραθεί το καρότο το σέλινο αλάτι πιπέρι την πάπρικα τα μπαχάρια τον χυμό ντομάτας και το κρέας προσθέτουμε και λίγο ζεστό νερό και σιγοβράζουμε μισή ώρα περίπου μέχρι να μείνει με το λαδάκι του.
Λίγο πριν το τέλος προσθέτουμε το ξύδι.
Υλικά
1 κιλό χοιρινό σε μπουκιές1 σκ σκόρδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ γ πάπρικα γλυκιά
1 ποτ χυμό ντομάτας
1 καρότο ψιλοκομμένο
Λίγο σέλινο ψιλοκομμένο
Αλάτι πιπέρι λάδι
1/2 σφηνάκι ξύδι
1 δαφνόφυλλο
2 μπαχάρια
Μισό λάχανο κομμένο σε μέτρια κομμάτια
Εκτέλεση
Σε μια φαρδιά κατσαρόλα βάζουμε λάδι και σοτάρουμε καλά το κρέας από όλες τις μεριές.Το βγάζουμε και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο να μαλακώσουν
Ρίχνουμε το λάχανο να μαραθεί το καρότο το σέλινο αλάτι πιπέρι την πάπρικα τα μπαχάρια τον χυμό ντομάτας και το κρέας προσθέτουμε και λίγο ζεστό νερό και σιγοβράζουμε μισή ώρα περίπου μέχρι να μείνει με το λαδάκι του.
Λίγο πριν το τέλος προσθέτουμε το ξύδι.
Δημιουργός συνταγής: Αλεξάνδρα Κυριάκη