
Ήθελαν και φτερούγες, χατίρια δεν χαλάμε γιατί αγαπάμε.
Έχουν επάνω ρίγανη αλάτι και σκόνη σκόρδου!
Είναι τηγανισμένες με μπόλικο αλεύρι σε βαθύ κατσαρολάκι με μπόλικο αραβοσιτέλαιο τόσο όσο να μην εξέχουν από το λάδι .
Δεν γυρίζω όταν τηγανίζω, παρά μόνο όταν κάνουν ένα πολύ καλό χρώμα όπως αυτό.!!
Μπορείτε να τις σερβιρίσετε και με σως μπάρμπεκιου!
Δημιουργός συνταγής: Gogo Samiou
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Οι φτερούγες είναι καθαρισμένες και κομμένες στην μέση.Έχουν επάνω ρίγανη αλάτι και σκόνη σκόρδου!
Είναι τηγανισμένες με μπόλικο αλεύρι σε βαθύ κατσαρολάκι με μπόλικο αραβοσιτέλαιο τόσο όσο να μην εξέχουν από το λάδι .
Δεν γυρίζω όταν τηγανίζω, παρά μόνο όταν κάνουν ένα πολύ καλό χρώμα όπως αυτό.!!
Μπορείτε να τις σερβιρίσετε και με σως μπάρμπεκιου!