Φτερούγες κοτόπουλου στο τηγάνι

Ήθελαν και φτερούγες, χατίρια δεν χαλάμε γιατί αγαπάμε.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Οι φτερούγες είναι καθαρισμένες και κομμένες στην μέση.
Έχουν επάνω ρίγανη αλάτι και σκόνη σκόρδου!
Είναι τηγανισμένες με μπόλικο αλεύρι σε βαθύ κατσαρολάκι με μπόλικο αραβοσιτέλαιο τόσο όσο να μην εξέχουν από το λάδι .
Δεν γυρίζω όταν τηγανίζω, παρά μόνο όταν κάνουν ένα πολύ καλό χρώμα όπως αυτό.!!
Μπορείτε να τις σερβιρίσετε και με σως μπάρμπεκιου!


Δημιουργός συνταγής: Gogo Samiou