Χορτόπιτα με χυλό καλαμποκάλευρου



Μια συνταγή της κυρίας Ρουλας Λυρου για ΧΟΡΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΥΛΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟΥ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Χορτόπιτα με χυλό καλαμποκάλευρου

Πιτούλα με χυλό καλαμποκάλευρου και όλα τα αρώματα !!!

Υλικά - εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα χόρτα (λάπατα πρασουλίθρες παπαρούνες μάραθο καυκαλίδες άγρια μυρώνια κ. α.) Αν δεν έχουμε μπορούμε να βάλουμε ότι πιτολάχανο (Λαχανικά για πίτες ) θέλουμε..
Προσθέτουμε 2 κ. σ. σιμιγδάλι χοντρό 1 κ. τσ. Λάδι αλάτι πιπέρι και 1 κούπα ρύζι λίγο βρασμένο.
Σε μια λεκάνη βάζουμε μισό κιλό αλεύρι γ. ο. χ. και 200 γρ καλαμποκιού... 6κ. σ. Λάδι αλάτι λίγο μπεικιν και Χλιαρό νερό και κάνουμε μια ζυμη πολύ μαλακή.
Λαδώνουμε ένα ταψί ρίχνουμε σε κομματάκια τα 2/3 της ζύμης και απλώνουμε σαν φύλλο
Ρίχνουμε τη γέμιση και στο υπόλοιπο της ζύμης ρίχνουμε λίγο νερό να γίνει σαν χυλός
Το ρίχνουμε προσεκτικά από πάνω λαδώνουμε και ψήνουμε 50 λεπτά 220 β.