ΓΙΑΟΥΡΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
Μια υπέροχη και πρωτότυπη συνταγή (Γιαουρτοκεφτέδες) συνδυασμός γεύσεων για ένα παντανόστιμο αποτέλεσμα!!!!
Υλικά
- 2 σκελίδες σκόρδου
- 175 γρ μπαγιάτικο ψωμί
- 375 γρ γιαούρτι
- 2 αυγά
- 230 γρ κεφαλοτύρι
- 1 κτγ μπέικεν πάουντερ
- Παρθένο ελαιόλαδο
- 150 γρ αλεύρι
- Λίγο μαϊντανό
Εκτέλεση
- Αρχίζουμε κόβοντας τις σκελίδες σκόρδου και συνεχίζουμε μουλιάζοντας το μπαγιάτικο ψωμί μας..
- Έπειτα σε ένα μπολ ρίχνουμε το γιαούρτι,τα αυγά,το κεφαλοτύρι και το ψωμί αφού πρώτα το έχουμε στίψει πολύ καλά με την βοήθεια μιας πετσέτα η τουλπανι για να φύγει όλο το νερό.
- Συνεχίζουμε και προσθέτουμε στο μπολ μας το σκόρδο και το μπέικεν πάουντερ.
- Ύστερα προσθέτουμε το αλεύρι μαζί με τον ψιλλοκομένο μαιντανό και το παρθένο ελαιολαδό.
- Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο η Ηλιέλαιο μέχρι να ροδίσουν.
- Οι γιαουρτοκεφτέδες είναι έτοιμοι να τους απολαύσουμε σε κάθε μας τραπέζι ή και ως καλοκαιρινό μεζέ.
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί.