Μια συνταγή της κυρίας Eva Triantafillidou για
ΡΟΛΑΚΙΑ ΖΑΜΠΟΝ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ από τη σελίδα στο Facebook
ΖουζουνιεςΡολάκια ζαμπόν γεμιστά με μανιτάρια
Πεντανόστιμη αλμυρή λιχουδιά
Υλικά εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε ένα κρεμμύδι ψιλοκομμένο και 4-5 ασπρομανιτάρια ψιλοκομμένα.
Αλατίζουμε και σβήνουμε με λίγο κρασί.
Για να φτιάξουμε το ρολάκι βάζουμε μια φέτα ζαμπόν από πάνω μια φέτα τυρί του τοστ, στο κέντρο απλώνουμε μια κουταλιά μανιτάρια, το τυλίγουμε και το κλείνουμε σε ρολό.
Βουτάμε το ρολάκι μας σε χτυπημένο αυγό και μετά το τυλίγουμε σε φρυγανιά τριμμένη.
Τοποθετούμε τα ρολάκια μας σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε στους 190 βαθμούς για 15 λεπτά!