Ρολάκια ζαμπόν γεμιστά με μανιτάρια

ΡΟΛΑΚΙΑ ΖΑΜΠΟΝ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ΡΟΛΑΚΙΑ ΖΑΜΠΟΝ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ


Πεντανόστιμη αλμυρή λιχουδιά


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε ένα κρεμμύδι ψιλοκομμένο και 4-5 ασπρομανιτάρια ψιλοκομμένα.
  2. Αλατίζουμε και σβήνουμε με λίγο κρασί.
  3. Για να φτιάξουμε το ρολάκι βάζουμε μια φέτα ζαμπόν από πάνω μια φέτα τυρί του τοστ, στο κέντρο απλώνουμε μια κουταλιά μανιτάρια, το τυλίγουμε και το κλείνουμε σε ρολό.
  4. Βουτάμε το ρολάκι μας σε χτυπημένο αυγό και μετά το τυλίγουμε σε φρυγανιά τριμμένη. 
  5. Τοποθετούμε τα ρολάκια μας σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε στους 190 βαθμούς για 15 λεπτά!


Δημιουργός συνταγής: Eva Triantafillidou

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!