
ΡΟΛΑΚΙΑ ΖΑΜΠΟΝ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
Πεντανόστιμη αλμυρή λιχουδιά
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε ένα κρεμμύδι ψιλοκομμένο και 4-5 ασπρομανιτάρια ψιλοκομμένα.
- Αλατίζουμε και σβήνουμε με λίγο κρασί.
- Για να φτιάξουμε το ρολάκι βάζουμε μια φέτα ζαμπόν από πάνω μια φέτα τυρί του τοστ, στο κέντρο απλώνουμε μια κουταλιά μανιτάρια, το τυλίγουμε και το κλείνουμε σε ρολό.
- Βουτάμε το ρολάκι μας σε χτυπημένο αυγό και μετά το τυλίγουμε σε φρυγανιά τριμμένη.
- Τοποθετούμε τα ρολάκια μας σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε στους 190 βαθμούς για 15 λεπτά!