Είναι τα πιο εύκολα και αφράτα μπισκοτάκια χωρίς μίξερ !!!
Υλικά
- 4 αυγά
- 300 γρ ζάχαρη
- 2 βανίλιες
- 150 γρ καλαμποκέλαιο
- 600 γρ φαρίνα που φουσκώνει
- σταγόνες σοκολάτας εγώ
- έβαλα και τρούφα
Εκτέλεση
- Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και τις βανίλιες μετά το λάδι και τέλος τη φαρίνα και τις σταγόνες εγώ τα χτυπάω με τον αυγοδάρτη
- Το μείγμα δεν πλάθεται με ένα κουταλάκι του γλυκού τα βάζουμε αραιά σε ταψί με λαδόκολλα και τα ψήνουμε 200 βαθμούς μέχρι να κάνουν τα πρώτα σκασίματα δεν τα ψήνουμε πολύ για να μην σκληρύνουν 10 με 12 λεπτά και τα φυλάμε σκεπασμένα σε δοχείο αν τα θέλουμε μαλακά
Δημιουργός συνταγής: Βικη Αναματερου, συνταγή Σοφία Βασιλάκη