Red velvet cake


Αυτό το Red velvet cake είναι χάρμα οφθαλμών και πεντανόστιμο !!!!

Υλικά

  • 1/2 κούπα γάλα + 1 κ.γ. ξύδι
  • 2,5 κούπες αλεύρι
  • 2 κούπες ζάχαρη
  • 2 αυγά
  • 1 κ.σ κακάο
  • 1/2 κ.γ. αλάτι
  • 1,5 κούπες σπορέλαιο
  • 1 κ.γ. μαγειρική σόδα
  • 1 κ.σ. ξύδι
  • βανίλια για άρωμα
  • 2 κ.γ. κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής

Για το create cheese frosting

(Τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου)
  • 600 γρ τυρί Φιλαδέλφεια
  • 150 γρ βούτυρο
  • Λίγη βανίλια
  • 4 κούπες ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση

  1. Ανακατεύουμε το γάλα με το ξύδι και το αφήνουμε να κόψει.
  2. Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα στερεά υλικά
  3. Σε άλλο μπολ χτυπάμε ελαφρά όλα τα υγρά υλικά και προσθέτουμε το μείγμα του αλευριού ώστε να έχουμε ένα μείγμα χωρίς σβόλους.
  4. Σε αυτή την φάση χωρίζουμε το μείγμα σε τρεις βουτυρωμένες και αλευρωμένες φόρμες και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 175 βαθμούς για 30 λεπτά ή ωσότου να βγαίνει στεγνή η οδοντογλυφίδα.

Για το creame cheese frosting

  1. Χτυπάμε πρώτα το βούτυρο να αφρατέψει και μετά προσθέτουμε το τυρί και την ζάχαρη και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθει το μείγμα.


Δημιουργός συνταγής: Evi Bit

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!