
Για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι!
Για 6 - 7 μήλα
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε
300 γρ ζάχαρη
1 κ.σ γλυκόζη
4-5 κ.σ νερό
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε καλά και σκουπίζουμε τα μήλα μαςΓια 6 - 7 μήλα
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε
300 γρ ζάχαρη
1 κ.σ γλυκόζη
4-5 κ.σ νερό
Μερικές σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο
Βράζουμε μέχρι να πυκνώσει αφήνουμε για 5 λεπτά
Βουτάμε τα μήλα αφήνουμε να κρυώσουν και διακομίζουμε όπως θέλουμε
Βράζουμε μέχρι να πυκνώσει αφήνουμε για 5 λεπτά
Βουτάμε τα μήλα αφήνουμε να κρυώσουν και διακομίζουμε όπως θέλουμε
Δημιουργός συνταγής: Panagiota Kiriakou