
Σκέτα και με γέμιση φέτα. Τρώγεται και με μέλι ή όπως τα βλέπετε.
300 ml χλιαρό νερό
1 κ.γ. ζάχαρη
1 κ.σ. αλεύρι τα διαλύω και αφήνω 15 λεπτά
Κοσκινίζω 500 γρ αλεύρι γ.ο.χ.
100 ml ηλιέλαιο
1 κ.γ. αλάτι
Τα ρίχνω στο μείγμα της μαγιά και το κάνω ζύμη
Αφήνω σκεπασμένο μέχρι να διπλασιαστεί
3 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
Τηγανίζω σε αντικολλητικό με ελάχιστο ελαιόλαδο!
Υλικά
1 φακελάκι ξηρή μαγιά300 ml χλιαρό νερό
1 κ.γ. ζάχαρη
1 κ.σ. αλεύρι τα διαλύω και αφήνω 15 λεπτά
Κοσκινίζω 500 γρ αλεύρι γ.ο.χ.
100 ml ηλιέλαιο
1 κ.γ. αλάτι
Τα ρίχνω στο μείγμα της μαγιά και το κάνω ζύμη
Αφήνω σκεπασμένο μέχρι να διπλασιαστεί
Για την γέμιση
300 γρ φέτα3 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
Εκτέλεση
Το κάνω μπάλες και το το βάζω στο πιτάκι από το ζυμάρι το κλείνω και το ανοίγω με την βέργα στρογγυλό.Τηγανίζω σε αντικολλητικό με ελάχιστο ελαιόλαδο!
Δημιουργός συνταγής: Κωνσταντινιά ΠΚ