
Φτιάξτε όμορφα μπαμπαδάκια και απολαύστετα με τους φίλους σας!
1 μίση ποτήρι ζάχαρη
1 μίση ποτήρι αλεύρι.
1 ποτήρι σιμιγδάλι ψιλό
1 μπέικιν φακελάκι
1 βανίλια όλα ανακατεμένα με το αλεύρι.
1 ποτήρι νερό..
Υλικά (για 30 κομμάτια)
6 αυγά1 μίση ποτήρι ζάχαρη
1 μίση ποτήρι αλεύρι.
1 ποτήρι σιμιγδάλι ψιλό
1 μπέικιν φακελάκι
1 βανίλια όλα ανακατεμένα με το αλεύρι.
1 ποτήρι νερό..
Σιρόπι
4 μισή ποτήρια νερό2μισή ζάχαρη (εγώ έβαλα 2 ζάχαρη να μην είναι πολύ γλυκό)
1 πορτοκάλι κομμένο για άρωμα
7 λεπτα βράσιμο
ΣΙΡΌΠΙ ζεστό γλυκό χλιαρό.
1 ζαχαρούχο.
γλυκό κεράσι
Λαδώνουμε τα φορμάκια και βάζουμε από 2 κουταλιές στο καθένα.
Γέμιση
2 μόρφατ1 ζαχαρούχο.
γλυκό κεράσι
Εκτέλεση
Χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν και ρίχνουμε μέσα το αλεύρι με όλα τα υπόλοιπα υλικά.Λαδώνουμε τα φορμάκια και βάζουμε από 2 κουταλιές στο καθένα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, αντιστάσεις, στους 180 βαθμούς, για 20 με 25 λεπτά ανάλογα το φούρνο.
Σιροπιάζουμε χλιαρό το γλυκό με ζεστό σιρόπι.
Αφήνουμε να κρυώσουν, τα κόβουμε στη μέση, τα γεμίζουμε και τα γαρνίρουμε με τη σαντιγί και το κερασάκι !!
Αφήνουμε να κρυώσουν, τα κόβουμε στη μέση, τα γεμίζουμε και τα γαρνίρουμε με τη σαντιγί και το κερασάκι !!
Δημιουργός συνταγής: Theodosia Halvatzh