Μπαμπαδάκια



Μια συνταγή της κυρίας Theodosia Halvatzh για ΜΠΑΜΠΑΔΑΚΙΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Μπαμπαδάκια

Φτιάξτε όμορφα μπαμπαδάκια και απολαύστετα με τους φίλους σας !!!

Υλικά και εκτέλεση για 30 κομμάτια.
6 αυγά
1 μίση ποτήρι ζάχαρη
1 μίση ποτήρι αλεύρι.
1 ποτήρι σιμιγδάλι ψιλό
1 μπέικιν φακελάκι
1 βανίλια όλα ανακατεμένα με το αλεύρι.
1 ποτήρι νερό..

ΣΙΡΌΠΙ
4 μισή ποτήρια νερό
2μισή ζάχαρη (εγώ έβαλα 2 ζάχαρη να μην είναι πολύ γλυκό)
1 πορτοκάλι κομμένο για άρωμα
7 λεπτα βράσιμο
ΣΙΡΌΠΙ ζεστό γλυκό χλιαρό.

ΓΕΜΙΣΗ
2 μόρφατ
1 ζαχαρούχο.
γλυκό κεράσι

Χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν και ρίχνουμε μέσα το αλεύρι με όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Λαδώνουμε τα φορμάκια και βάζουμε από 2 κουταλιές στο καθένα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, αντιστάσεις, στους 180 βαθμούς, για 20 με 25 λεπτά ανάλογα το φούρνο.
Σιροπιάζουμε χλιαρό το γλυκό με ζεστό σιρόπι.
Αφήνουμε να κρυώσουν, τα κόβουμε στη μέση, τα γεμίζουμε και τα γαρνίρουμε με τη σαντιγί και το κερασάκι !!