Ένα λαχταριστό πιάτο με τρυφερό φιλέτο κοτόπουλου και φρέσκα μανιτάρια σε πλούσια σάλτσα κρέμας με μουστάρδα. Ιδανικό για ένα γεύμα γεμάτο γεύση και άρωμα.
Υλικά
- 1 φιλέτο στήθος κοτόπουλου
- 2 συσκευασίες φρέσκα μανιτάρια
- 1 ξερό κρεμμύδι, τριμμένο
- 1/2 κουτί κρέμα γάλακτος
- 2 - 3 κ.σ. μουστάρδα
- γλυκιά πάπρικα (κατά προτίμηση)
- κουρκουμά (κατά προτίμηση)
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόβουμε το φιλέτο στήθος κοτόπουλου σε λεπτές φέτες.
- Σε ένα τηγάνι, σοτάρουμε το τριμμένο κρεμμύδι σε λίγο λάδι μέχρι να γίνει διάφανο.
- Προσθέτουμε τα φιλετάκια κοτόπουλου και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να ροδίσουν.
- Ρίχνουμε τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες και ανακατεύουμε μαζί με το αλάτι, την πάπρικα και τον κουρκουμά.
- Αφήνουμε το φαγητό να μαγειρευτεί για 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια και να μαγειρευτεί το κοτόπουλο.
- Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και 2 - 3 κουταλιές μουστάρδα.
- Σιγοβράζουμε για ακόμη 5 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα και να αποκτήσει κρεμώδη υφή.
