Φιλέτο κοτόπουλο με μανιτάρια και κρέμα μουστάρδας

Ένα λαχταριστό πιάτο με τρυφερό φιλέτο κοτόπουλου και φρέσκα μανιτάρια σε πλούσια σάλτσα κρέμας με μουστάρδα.

ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ


Ένα λαχταριστό πιάτο με τρυφερό φιλέτο κοτόπουλου και φρέσκα μανιτάρια σε πλούσια σάλτσα κρέμας με μουστάρδα. Ιδανικό για ένα γεύμα γεμάτο γεύση και άρωμα.


Υλικά

  • 1 φιλέτο στήθος κοτόπουλου
  • 2 συσκευασίες φρέσκα μανιτάρια
  • 1 ξερό κρεμμύδι, τριμμένο
  • 1/2 κουτί κρέμα γάλακτος
  • 2 - 3 κ.σ. μουστάρδα
  • γλυκιά πάπρικα (κατά προτίμηση)
  • κουρκουμά (κατά προτίμηση)
  • αλάτι
  • πιπέρι


Εκτέλεση

  1. Κόβουμε το φιλέτο στήθος κοτόπουλου σε λεπτές φέτες.
  2. Σε ένα τηγάνι, σοτάρουμε το τριμμένο κρεμμύδι σε λίγο λάδι μέχρι να γίνει διάφανο.
  3. Προσθέτουμε τα φιλετάκια κοτόπουλου και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να ροδίσουν.
  4. Ρίχνουμε τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες και ανακατεύουμε μαζί με το αλάτι, την πάπρικα και τον κουρκουμά. 
  5. Αφήνουμε το φαγητό να μαγειρευτεί για 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια και να μαγειρευτεί το κοτόπουλο.
  6. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και 2 - 3 κουταλιές μουστάρδα. 
  7. Σιγοβράζουμε για ακόμη 5 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα και να αποκτήσει κρεμώδη υφή.


Δημιουργός συνταγής: Nancy Michalakou

Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget