
Αγαπάτε την Μερέντα; Μπισκότα μερέντας λοιπόν. Είναι τόσο νόστιμα τόσο μερεντένια και τόσο εύκολα!
1 αυγό
150 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
Λίγο μπέικιν 1/2 κ.γ.
Το μειγμα μπορει να σας κολλαει αλλα ετσι πρεπει να ειναι.
Βρεχουμε τα χερια μας και πλαθουμε μικρα μπαλακια και κανουμε στην νεση μια τρυπουλα με το πισω μερος μιας ξυλινης κουταλας και βαζουμε μερεντα.
Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους για 10 με 12 λεπτα .
Υλικά
180 γρ Μερέντα1 αυγό
150 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
Λίγο μπέικιν 1/2 κ.γ.
Εκτέλεση
Χτυπαμε με το συρμα το αυγο με την μερεντα να γινουν ενα και προσθετουμε το αλευρι με το μπεικιν ανακατευουμε με το κουταλι.Το μειγμα μπορει να σας κολλαει αλλα ετσι πρεπει να ειναι.
Βρεχουμε τα χερια μας και πλαθουμε μικρα μπαλακια και κανουμε στην νεση μια τρυπουλα με το πισω μερος μιας ξυλινης κουταλας και βαζουμε μερεντα.
Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους για 10 με 12 λεπτα .
Δημιουργός συνταγής: Μαρινα Μισαηλιδου